NOVARA T IMPEX a fost înființată in 1994, fiind axata pe realizarea de lucrări de construcții civile, industriale, instalații sanitare, electrice si termice.

Pe parcursul a 23 ani de activitate, NOVARA T IMPEX a reușit sa obțină o poziție importanta pe piața construcțiilor făcând fata cu succes concurentei acerbe si căutând permanent diversificarea activității sale prin deschiderea unor linii de producere a tâmplăriei din aluminiu si PVC, geam termopan, fasonarea automatizată a oțelului, precum si prelucrarea pietrei naturale și a lemnului.

Coordonarea performantă a activității sale este asigurata de către cei doi asociați: administrator ing. TOMESCU MIHAI cu o experiență in domeniu de peste 25 ani, coordonând lucrări in tara si in străinătate (Germania – ZUBLIN, WIRTH-BAU) si director general ing. TOMESCU VIORICA.

In prezent, NOVARA T IMPEX dispune de peste 150 de angajați, realizând o cifra de afaceri de peste 3.000.000 de euro pe an. Conducerea firmei își propune pentru viitor creșterea competitivității firmei la un nivel ridicat si sa facă din NOVARA T IMPEX una dintre cele mai performante firme de profil.