NOVARA T IMPEX a fost infiintata in 1994, fiind axata pe realizarea de lucrari de constructii civile, industriale, instalatii sanitare, electrice si termice.
Pe parcursul a 14 ani de activitate, NOVARA T IMPEX a reusit sa obtina o pozitie importanta pe piata constructiilor facand fata cu succes concurentei acerbe si cautand permanent diversificarea activitatii sale prin deschiderea unor linii de producere a tamplariei din aluminiu si PVC, geam termopan, precum si prelucrarea marmurei.
Coordonarea de mare performanta a activitatii sale este asigurata de catre cei doi asociati: administrator ing. TOMESCU MIHAI cu o experienta in domeniu de peste 22 ani, coordonand lucrari in tara si in strainatate (Germania – ZUBLIN, WIRTH-BAU) si director general ing. TOMESCU VIORICA.

In prezent, NOVARA T IMPEX dispune de peste 200 de angajati, realizand o cifra de afaceri de peste 3.000.000 de euro pe an. Conducerea firmei isi propune pentru viitor cresterea competitivitatii firmei la un nivel ridicat si sa faca din NOVARA T IMPEX una dintre cele mai performante firme de profil.